Rally Sønderjylland 2016 – MRS3

Første afdeling af MRS/DM gik ganske godt for os – vi fik DM-point for en tredjeplads i mesterskabet, og i løbet blev vi nr. 5 ud af en ganske stor flok.

Anden afdeling kunne vi desværre ikke deltage i pga. Kims andre forpligtelser udi historisk pålidelighedsrally – men vi var klar til tredje afdeling af MRS, som modsat de to første, ikke også talte til DM. Dermed var deltagerantallet også noget reduceret, da kampen skulle stå i Gråstens omegn.

Det var anden gang vi var der, og ca...

Læs mere

Cimbern Rally 2016 – MRS1/DM1

Årets første “store løb” (vi havde kørt et klubrally som test/opvarmning i påsken), skulle være Cimbern Rally. Det første løb i MRS-serien i år, og som også talte til DM 2016, men som noget nyt for MRS, var arrangeret i samarbejde med en tysk klub, og derfor blev afholdt i Nordtyskland.

At køre i Tyskland (eller udlandet i det hele taget) var lige så nyt for os, så der var særlig opmærksomhed på reglementer, skikke osv...

Læs mere

Dagens klubrally blev en lidt blandet omgang…

Den korte historie er at vi hjembragte en tredjepræmie ud af 11 tilmeldte i klassen – det er sådan set meget godt.
Om det var helt fortjent, er en lidt mere nuanceret historie…

Først og fremmest var det første gang i årevis at vi skulle køre et klubrally. Personligt var jeg noget i tvivl om hvorvidt jeg fortsat var i stand til at lave en anstændig håndbremsevending. Desuden skulle de nye bremser testes, og hele bilen som helhed prøves af efter vinterens adskillelse.

Allerede på første ...

Læs mere

Nej, nej – vi er ikke døde…

Ja, ikke at der er nogen der har spurgt om vi var – nok fordi der har været masser af aktivitet på Facebook-siden.

Men der er skam gang i sagerne endnu – og nu har jeg også fået taget mig sammen til at huske at få skrevet et sammendrag af oplevelserne ved DM6 i Ans, tilbage i oktober. 2015-sæsonens sidste løb for os. Skynd dig over og læs, og se videoerne.

Vinterprojekter

Samtidig har vinteren budt på diverse udbedringer, som vi i skrivende stund er ved at lægge sidste hånd på.

Først...

Læs mere

Rally Denmark 2015 – DM6

Rally Denmark blev også i 2015 sæsonens sidste løb.
Selvom at KOM og mange af de sammme mennesker stod bag løbet, der var base samme sted, etc., så ville der kun være få prøvekilometers sammenfald med 2014-udgaven af løbet.

Der var blevet lovet 170 km, mange af disse i buldermørke fredag aften, så vi ville være helt parat. Helt sådan gik det dog ikke, men mere om det senere.

Sidste år var vi – for at spare en overnatning – kørt tidligt fredag morgen, og det endte med at stresse os h...

Læs mere

Så er året sidste – og største – løb ikke langt væk

DM6 er i skrivende stund under en uge væk, og vi glæder os sindssygt. I år byder løbet på 170 km. hastighedsprøve – det er over 40 km. mere end det længste løb vi har kørt hidtil, og som sidste år er der også natte/mørkekørsel på programmet. Givet at løbet er årets sidste, skal vi heller ikke forvente dejligt tørre veje. Nok er området det samme som sidste år, men der skulle være meget lidt sammenfald i vejstykkerne, og dermed ikke ret meget fordel af at have været der i 2014...

Læs mere

Bygholm Rally 2015

En god månedstid efter DM4, var det gensyn med Bygholm Landbrugsskole, idet vi deltog i Bygholm Rally 2015.

Vi havde kørt løbet i 2014, og det havde dels været en god oplevelse ift. at vi ikke havde haft problemer, men så sandlig også fordi det er rigtig fine prøver. Desforuden kan man ikke pive over Minirally Syds afvikling – det klapper bare.

I år var der godt med tilmeldte – faktisk rekord med 82 deltagere...

Læs mere

83 deltagere til weekendens kommende løb!

Deltagerlisten til Bygholm Minirally den kommende lørdag d. 17. oktober er blevet offentliggjort.

Ikke færre end 83 deltagere er der på listen – så mange har vi aldrig nogen sinde set før – hverken til klubrally, sprint, minirally eller DM.

Dette løb er tællende til både MR og DM, og det er måske lidt af forklaringen. Den anden forklaring er såmænd nok at folkene hos Mini Rally Syd-turneringen som løbet er en del af, kører et overordentligt “tight” koncept...

Læs mere

Pokaler – så vi planlægger frem mod de to sidste løb

Sæsonen går så småt på hæld, men vi har endnu to løb planlagt i vores kalender.

Det ene er Bygholm Minirally, som vi også deltog i sidste år. Det var alletiders løb, med gode prøver, gode faciliteter og alt det man bare er kommet til at forbinde med Minirally Syd.

Det andet er at vi igen i år har tænkt os at deltage i DM finalen. Lige som sidste år, er det i Ans, og det er med mørkekørsel og hele molevitten. Der er få km...

Læs mere

Juelsminde Rally 2015 – DM4

DM4 blev årets første DM-afdeling for os – og ganske godt løb må man sige.

Vi havde sørget for at planlægge pakning af biler, turen over, notekørsel fredag for- og eftermiddag, etc. noget bedre end da vi kørte DM6 sidste år.
Resultatet var at vi var i udmærket tid i løbet af dagen, og det gav en helt anden ro. Vi var dog også hjulpet af at løbet var relativt kompakt, med kort mellem prøverne, men uanset hvad var det rart at være i kontrol.

Et udestående vi ikke rigtig havde formåe...

Læs mere