Kalender på plads – i nogen grad

Sitet har fået opdateret kalenderen med de løb som vi regner med at køre – det er desværre lidt mere sparsomt besat end vi oprindeligt havde ønsket os.

Sæsonen er for længst startet, men uden os. Bilen har ikke været klar – men det kunne den sådan set godt have været, så det er ikke derfor.

Fraværet skyldes derimod diverse andre privatlivsarrangementer som runde fødselsdage, bryllupper osv. der har trængt sig på.

Så vi har haft prioriteret, og tænkt at vi kom stærkt igen – men nu bliver det dælme også forplumret.

Senest er MR3/DM3 Gjønge Minirally blevet rykket en uge frem – og med det så lander det oven i endnu et bryllup i privatkalenderen, og dermed et no-show fra os.
Ærgerligt da det er det eneste vejrally på Sjælland der tæller til mesterskaber.

Minirallyet i Roskilde den kommende weekend duer heller ikke, da vi havde fravalgt det i første omgang, i og med at det ikke tæller til noget mesterskab.
Kim havde i den anledning lavet andre planer, og så står man så der.

I løbet af vinteren var ellers lagt en plan om at gå efter DASU-mesterskabet i minirally, samt Minirally Syd turneringen.
Givet at flere af de løb tæller til DM, samt at vi forventer at køre mindst en “stor” DM-afdeling, så kunne det jo hænde at der også var DM-point og placeringer at hente.

Men det er altså efterhånden blevet lidt svært, og deltagelsen bliver lidt mere sporadisk. Ikke fordi vi ikke kommer ud og køre en pæn del – det kommer bare ikke rigtigt til at være i en mesterskabssammenhæng der giver mening, som tingene ser ud nu.

Da vi ikke kan køre på Møn i august, står vi til en lang pause mellem MRS2/MR2 i Anderup på Fyn i næste måned, og så DM4 midt i september – det er vi lidt triste over.

Oplagt var at tage til NCC sprintet i Gammelrand, men det blev fravalgt ift. ferie tidligt på året – vi havde jo nok at køre ellers… så det bliver heller ikke til noget.

Alternative planer

Efter lang tids grublen er vi kommet frem til at vi måske kører Ostsee Rally i Tyskland i starten af september. Det er lige nede på Femern, så ikke værre end en tur til Jylland for os i tid og penge, og løbet får stor ros også fra danske kørere der har deltaget.

Det vides dog endnu ikke med sikkerhed om vi gør det – det kommer lidt an på placeringerne efter MRS2/MR2 i næste måned, og på hvordan det går Kim og hans far i DASU Classic.
MRS3/MR4 i slutningen af september falder nemlig sammen med en afdeling af netop DASU Classic, og det er aftalt at lade placeringerne afgøre hvor der deltages.

Givet at vi misser nogle afdelinger her i første halvdel af året, så ser det imidlertid sløjt ud med mulighederne for fornuftige placeringer, og så kan det ske at der skal gives plads til DASU Classic. Hvis det bliver tilfældet vælger vi nok at tage en tur til Tyskland.

Nu venter imidlertid en shake-down slutningen af måneden. Brikkerne er ikke faldet 100% på plads endnu, men det forventes at vi deltager i Yokohama Øst 2. afd. på Avedøvre Holme.
Det foregår d. 25. maj – det er 2. pinsedag.

Her skal der pusles med undervognsindstillinger efter de nye fælge med anden indpresning, samt de ændrede fjederhårdheder – og så skulle vi gerne blive klar og få rystet støvet af til MRS2/MR2.

Kalenderen er blevet opdateret med de løb som vi ret sikkert går efter at deltage i.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>