Nedtælling til DM6 med video til ventetiden

Så fik jeg taget mig sammen til at få skrevet et lille sammendrag fra MRS 4 – Anderup El Minirally. Det er krydret med video fra hele løbet – der er nemlig investeret i nyt kameragrej til bilen, efter at det gamle var begyndt at te sig.

Ellers tæller vi ned i spænding til om få dage, hvor vi sætter kursen mod Silkeborg, for at deltage i det sidste løb i sæsonen for os. Det bliver til gengæld med maner – vi skal køre sjette afdeling af DM, og der er lagt op til et herrearrangement af format. Løbet er dels et DM med hvad dertil hører af lange udfordringer, dels er det del af et par internationale turneringer, dels har arrangørerne været godt i gang længe, så der er virkeligt lagt op til et velorganiseret motorløb.

Fredag aften kl. 19 stævner første bil ud fra Ans by, for at køre 5 prøver i alt, og de forventes tilbage godt 22:30. Da vi er noget nede i startrækkerne, og fordi der startes med to minutters mellemrum , er vi ca. 1½ times tid forskudt fra dette. Vi kommer altså først retur omkring midnat.

Så skal vi hurtigt på hovedet i seng, og næste morgen ryger første bil afsted kl. 7:30, og vi omkring kl. 9. Forude venter ikke færre end 16 prøver til.
Vi forventer at være i mål omkring 17:30 – og der er det altså mørkt, så til sidste service må vi hellere spænde lygtebommen på endnu en gang.

Alt i alt forventer vi – endnu en gang – en stor oplevelse af et DM-løb. Sidst var DM5 sidste år, og det var noget helt særligt må man sige.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>