Så er året sidste – og største – løb ikke langt væk

DM6 er i skrivende stund under en uge væk, og vi glæder os sindssygt. I år byder løbet på 170 km. hastighedsprøve – det er over 40 km. mere end det længste løb vi har kørt hidtil, og som sidste år er der også natte/mørkekørsel på programmet. Givet at løbet er årets sidste, skal vi heller ikke forvente dejligt tørre veje. Nok er området det samme som sidste år, men der skulle være meget lidt sammenfald i vejstykkerne, og dermed ikke ret meget fordel af at have været der i 2014.
Alt i alt: Det bliver en udfordring.

Golf’en er klar – det var en relativt nem omgang efter Bygholm Rally (som der nu ligger beretning for) – i hvert fald efter at den blev vasket. Den må have tabt 50 kg. i østjysk mudder efter en grundig spuling af bund og hjulkasser.
Bilen er gået efter, smurt, spændt, etc., og vi tæller næsten mest ned.

Vi stævner ud fra eget HQ torsdag aften, kører til overnatningsstedet i Bjerringbro, og fredag står den så på mange timers notekørsel, teknisk kontrol osv., inden der er fire prøver i buldermørke.

Lørdag morgen tager vi så hul på hovedparten af løbet, og en gang omkring aftensmadstid skulle vi gerne være i mål.

Der er pænt med tilmeldte til løbet – nok bl.a. på grund af at det også tæller som finalen i West Euro Rally Cup (WERC) – så der bliver gang i den i Ans.

Der er syv tilmeldte i vores klasse 2. Anders Rygaard og Michael McBride skal have afgjort førstepladsen, men Gert Marboe kan også stikke en kæp i hjulet her. Derudover er Jens Møibæk tilmeldt med sin Volvo, samt to Peugeot 206. Den ene tilhører John Christensen som vi før har krydset klinger med, den anden er hollandsk og ikke et hold vi har nogen anelse om.

Følg med her på kanalen – ikke mindst fra fredag hvor der kommer opdateringer primært på Facebook-siden.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>