Blog Archives

Bilen langt om længe klar – nu mangler bare kørerne

Golfen er langt om længe blevet klar.

Gearkasseoperationen tog en lidt rum tid, da der var mas med nogle lejer og lidt andre ting, men den er blevet sat sammen, og kører fint.

Faktisk har den kørt i snart en måned nu, men kørerne kniber det mere med – der er simpelthen en masse ting i vores kalendere som falder sammen med løbene. Dårlig timing…

Den dårlige timing fortsætter så, for vi havde en ide om at ville køre f.eks. 2 DM’er, evt. et udenlandsk løb som f.eks...

Læs mere

SAS Jubilæumsminirally 2013

Årets første “rigtige” rally for LB Rally Team, blev SAS’ 50 års jubilæumsrally. Et minirally der blev afviklet – ikke overraskende – i Slagelses omegn.

Det var faktisk ret præcist 1 år siden (minus en dag) at vi sidst havde kørt et minirally – nemlig Gråsteen Minirally d. 8/9-2012 – så der var lige lidt rust der skulle af.

Vi ankom i sjældent god tid på servicepladsen og fik stillet op, og så fulgte ellers det sædvanlige forløb med udlevering af papirer, klistermærker osv...

Læs mere

Hyggeligt træf

Lørdag deltog Golf’en i Club Golf Danmark’s årlige træf i Asnæs, hvor vi gav passagerture til de træfgæster der havde lyst til det. Formedelst 200 kr. fik de en tur rundt på en rigtig fin klubrallyprøve som vi tidligere har prøvet til SM i klubrally hos HAMO.

Det blev også debut for at logge data fra motorstyringen, som er synkroniseret med videoen i eksemplet.

Ved hjemkomsten måtte det dog konstateres at bagerste venstre bremsekaliber lækker væske – så det er lidt tilbage til tegnebræ...

Læs mere

Yokohama Mesterskabet Øst – 3. afd. 2013

Efter at måtte lide den tort at udgå til 2. afd., fulgte en længere kamp for at komme udsættere til livs – og det skulle være på plads en uge inden 3. afd., da den lå umiddelbart efter hjemkomst fra sommerferie.

Det kom på plads, så sommerferien blev afholdt med ro i sjælen. Da der så skulle læsses lørdag aften, var det ikke så godt alligevel – der var stadig problemer...

Læs mere

Yokohama Mesterskabet Øst – 2. afd. 2013

Efter utallige omveje for at få bilen godkendt, tre gange foregående halsbetændelse med penicilin i streg og en masse andre forhindringer, skulle vi have 2013-sæsonens shakedown til Yokohama Mesterskabet Øst’s 2. afd.
Den blev holdt på den klassiske Avedøre Raceway som vi har kørt nogle gange, men i år var lidt anderledes idet en lokal trælast havde lagt lod til en umanerligt kringlet udvidelse af prøven – det var helt klubrally-agtigt.

Der var monteret et sæt noget ældre, let brugt T...

Læs mere

Så har den været startet…

For et par uger siden, blev der vredet liv i Golfen for første gang i over et ½ år.

For et par dage siden var den så også ude og køre – og det var dælme rart. Mappet i motorstyringen er blevet rettet ind til den nye manifold, og den kører helt ærligt bedre end den længe har gjort. Der blev fiflet en del med kørbarheden, og taget tid til det, og det kunne mærkes.

Ud over manifolden er der ikke gjort noget ved motoren, og manifolden kan næppe tage hele æren...

Læs mere

Gråsten Minirally 2012

Schackenborg grusrally blev ikke til noget i 2012, men blev afløst af Gråsten Minirally. På mange måder et løb vi synes var væsentligt bedre, for prøverne var i særklasse bedre med blandingen af grus og asfalt.

De hurtige prøver gav desværre også en lidt sort udgang på løbet, da et af mandskaberne forulykkede i så grundig grad at de måtte flyves på hospitalet i helikopter begge to...

Læs mere

Vikingsprint 2011

Vi var tilbage til Vikingsprintet i påsken 2011, for at hygge lidt på “hjemmebane”.

Der var et rimeligt pænt felt tilmeldt, men dagen krævede nogle ofre, så mange af favoritterne enten måtte udgå, eller lavede nogle gevaldige fejl i enkelte heats der kostede dem dyrt i placeringerne.

Vi startede med en 6:10 tid som godt nok er langt fra 5:3x som de hurtigste kører, men det var bl.a. en del sekunder foran Kasper Schønberg i Golf 2 GTi 16V som os, og Lars Larsen i Ascona B 2...

Læs mere

Yokohama 1 2011

Shakedown blev det ikke til i 2011, da “vores” shakedownløb i form af et Klubrally light hos KOMO desværre blev aflyst – så det var lige på og hårdt i ilden hos BMC til årets første afdeling af Yokohamamesterskabet.

Bilen havde egentligt været klar siden vi i 11 time blev forhindrede i at køre DASU finalen i efteråret 2010...

Læs mere

Faxe Kalk Sprint 2010 hos SM

Så fik vi også vores debut i Faxe Kalkbrud… et løb man som klubrallykører hører ekstremt meget om gennem tiden, da det er ret unikt.
Løbet er først og fremmest for en meget stor dels vedkommende på løst underlag – det er som bekendt ikke det vi ser mest af i Danmark, så det gør løbet specielt.
Den anden del er at løbet er et rigtigt gør-det-selv-løb. Sjællænderne skal møde tidligt om morgenen, og hjælpe til med opstillingen af prøven, lige som der skal hjælpes til med nedtagningen...

Læs mere