Velkommen til nyt site

Ja, det var på tide at der skete noget, og det gamle site havde ikke været opdateret i en evighed, så hvad kunne være bedre end at starte med fynd og klem med nyt design, etc.

Jeg er egentligt ret konservativ når det kommer til webdesign (i hvert fald når jeg selv kaster mig ud i det), men denne gang synes jeg at jeg har fundet et spændende nyt layout, og jeg håber det kan være et frisk pust.

Det meste af det gamle indhold er kommet med over, så der skulle stadig være store mængder spændende indhold at kigge på.

God fornøjelse!

6 kommentarer til Velkommen til nyt site

 • Mathias Vous  says:

  Hej med jer, jeg har fundet den ene af jer på powerpage og kunne se at personen ved en hel del om 020 gearkasser!!! Jeg har et simpelt spørgsmål, da jeg har skiftet gearkasse på min golf mk1, til en gearkasse med den store højgearsaksel, og er nu i tvivl om hvilken kobling på 210mm som passer på den store højgearsaksel, jeg ved ikke hvad gearkassen har siddet på før, kan det passe at en 16v kobling passer på????? Mvh Mathias

  • Brian Klausen  says:

   Hej Mathias. Det er mig du har fundet. Hvis det er den tykke højgearsaksel – så er det en Golf 2 16V kobling du skal bruge.
   Prv at kigge efter koden på kassen. Den kunne meget vel være 2Y – det er en af koderne for 16V kasserne.

 • Martin  says:

  Hej. fin side med massere god infor. har blandt andet kopiret jeres camber måler, men kan ikke finde det regne skema hvor man kan regne andre grader end de 2,5 ved 17,5 mm.

  • Brian Klausen  says:

   Hej Martin.
   Tak for dit input og kommentarer, og ikke mindst basis for en lille korrektion. Jeg har nu rettet siden om hjulvinkler så den linker korrekt til regnearket – prøv igen :-).

   Go’ race!

 • Martin  says:

  Hej Igen

  Det hjulvinkel regne ark, der går det kun op til 2,72 Grader.
  jeg er ikke den store matematikker, men passer disse tal ?

  på skemaet er 17,5 mm = 2,5 grader
  21 mm = 3 grader
  24,5 mm = 3,5 grader
  28 mm = 4 grader

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>