Yokohama Mesterskabet Øst – 2. afd. 2013

Efter utallige omveje for at få bilen godkendt, tre gange foregående halsbetændelse med penicilin i streg og en masse andre forhindringer, skulle vi have 2013-sæsonens shakedown til Yokohama Mesterskabet Øst’s 2. afd.
Den blev holdt på den klassiske Avedøre Raceway som vi har kørt nogle gange, men i år var lidt anderledes idet en lokal trælast havde lagt lod til en umanerligt kringlet udvidelse af prøven – det var helt klubrally-agtigt.

Der var monteret et sæt noget ældre, let brugt Toyo R888’ere foran som på et tidspunkt var kommet op under neglene formedelst en lav pris, og nu skulle det altså være at de blev brugt (op).

Det viste sig at være lidt noget mas at bokse med, for det vi nåede at køre stod den på understyring og andre uskønne unoder.

Det altoverskyggende var dog at vi endte med at måtte udgå i 3. heat. Der havde været udsættere gennem dagen, og først var mistanken på styreledningen til starteren der var hoppet af i heat 1, og som vi formodede havde hoppet rundt og lavet ulykker. Til 2. heat var der dog stadig udsættere og noget der mindede om deciderede resets af motorstyringen.

Heat 3 blev så vores exit da det gik helt galt og bilen stort set ikke kunne køre, og efterfølgende heller ikke starte.

Slukørede måtte vi køre hjem og diagnosticere på bilen.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>