Faxe Kalk sprint 2011

Dette unikke løb havde desværre lidt under et ret lavt antal tilmeldte, og da vejret havde været so-so i ugen op til, var der oven i købet en del  afbud. Årsagen skal bl.a. findes i at kalken gør det til et værre svineri at køre i – særligt når det er vådt. Det er et kæmpe arbejde at vaske af igen – faktisk umuligt at komme helt af med hvis det har været rigtigt pløret.

Men det er nu stadig ganske morsomt at deltage i uanset hvad.

Løbet er et “gør-det-selv-løb” så man er selv med til at stille prøven op når man kommer fra Sjælland – og vi var selvfølgeligt ingen undtagelse i den sammenhæng.

Vi lægger ud i første heat i tiden 6:13, hvilket faktisk er i den tunge ende af de fremmødte. Ved ikke lige hvad der skete der, men vi synes nu at vi gav meget god gas, men altså tydeligvis ikke nok.

Det ses også til heat 2 hvor vi forbedrer med næsten 20 sekunder til 5:54. Placeringsmæssigt er det ikke specielt meget bedre, men vi har bedre fat i resten af feltet, som nu ligger meget tættere.

Til heat 3 køres nu den modsatte retning og det gør vi ganske godkendt med en tid i top-5-6-stykker, og heat 4 ligger i samme interval.

Da løbet er slut og det hele er gjort op, klarer vi en 6. plads generelt og 2. plads i klassen – det er dog kun af 10 gennemførte og 12 fremmødte.

Onboard heat 2

Onboard heat 3

Onboard heat 4

Onboard ekstraheatet

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>