MRS 4. afd. veloverstået – og klar til DM6

Som man har kunnet se på Facebook, så “overlevede” vi 4. afdeling af MRS-turneringen uden skader. Ja, det skulle da lige være stoltheden der led et par hakker over at det godt kunne være gået lidt stærkere, men det er vel kun køretid der tæller der.

Det positive er så at bilen er fit for fight og klar til DM6 om fjorten dage, og i den anledning er vi tilmeldt – som det kan ses på det tilknyttede billede.

Forude venter knap 134 km. prøve, fordelt på 21 prøver, over 2 dage. Der bliver mørke og dag, og givetvis alskens slags terræn, inkl. i omegnen af 10-15 km. grus.tilmeldingdm62014

Vi er tilmeldt i klasse 6, som er for Gruppe E-biler over 1600 ccm. – og i skrivende stund (hvilket er godt 7 timer før anmeldelsesfristens udløb) har vi følgeskab af 6 andre hold. Der er faktisk en hel del af dem vi ikke rigtigt kender, dertil Morten Grove Nielsen som nok er en lige stor nok mundfuld, samt Gert Marboe i Citroen DS3, som vi har en “høne at plukke med” fra sidst vi mødtes til Yokohama Øst 3.

Mere information skal naturligvis nok tilgå på disse sider, ligesom nærmere detaljer samt video og billeder fra MRS 4 kommer de nærmeste dage.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>